Vocalsz helpt zangtalent zich te ontwikkelen tot potentieel succesvol artiest.

ABOUT

What we do

Vocalsz ondersteunt, adviseert en begeleidt jonge, talentvolle artiesten met het opzetten van hun professionele carrière in de muziek. Daarnaast bieden we training en ondersteuning op het gebied van social media, marketing, management en ondernemerschap zodat op een vakkundige manier vaardigheden worden aangeleerd om de eindeloze mogelijkheden van muziekwereld te kunnen begrijpen. Tot slot is ons uiteindelijke doel: Een artiest die al deze vaardigheden zelfstandig kan toepassen en een eigen carrière op kan bouwen!

Brings Vocal coaching to another level

Veelzijdigheid is één van onze sterke kanten. Professionaliteit op allerlei gebieden staat voorop!

Naast het begeleiden van jonge muzikanten met de bijbehorende financiële zaken en het (ontwikkelen van) management, zijn wij gespecialiseerd in het vastleggen van boekingen. Het is ons doel om ambitieuze artiesten naar een volgend niveau te tillen door ze te laten optreden en ervaren op nationale en waar mogelijk internationale podia.

Collaboration

Vocalsz werkt internationaal samen met partners om het totaalpakket dat wij aanbieden aan onze leden nog completer te maken. Het kan gaan om hulp bij het creëren van een logo of website. Daarnaast linkt Vocalsz een bedrijf  aan een bepaald imago of merk of vindt Vocalsz de perfecte fotograaf of cameraman  voor een fotosessie of videoclip of promofilmpje.  Kortom: Vocalsz maakt het mogelijk! Al onze partners bieden ook nog eens speciale prijzen of diensten voor onze cliënten als extra service.

Sign-Up & Sing