Skip to content

Meet our team

Jimmy Von Vocalsz

Oprichter, programmamaker & stempedagoog

Jimmy is creatief leider, programmamaker, stempedagoog en cultuur ondernemer. Hij is de oprichter en het creatieve brein achter de organisatie. Met veel geduld en humor weet hij mensen te inspireren en met zijn passie voor muziek en cultuur is hij in staat mensen van verschillende afkomst te verbinden.

Rochelle

Artiest & Junior vocal coach

Rochelle Bot is junior vocal coach en zingt van kleins af aan. Rochelle besloot na haar ervaring bij Vocalsz om kinderen en jongeren te gaan coachen, omdat mensen helpen in combinatie met haar passie voor zingen hetgeen is wat ze het liefst doet. Daarnaast geeft ze ook veel aandacht aan stemonderhoud, podiumpresentatie, samenzang en microfoontechnieken.

Tayler Calister

Huismuzikant & gitaarcoach

Tayler is een van de jongeren die vanaf het begin betrokken is en zich ontwikkeld heeft tot professioneel gitarist voor verschillende acts en producties. Als vaste huismuzikant en gitaarcoach is hij actief betrokken bij de activiteiten van Vocalsz.

Samenwerking

Naast ons vaste team werken we bij Vocalsz graag samen met professionals in ons vakgebied.

Barbara Goes

Logopedist & stemtherapeut

Barbara begeleidt al jaren zangers, zowel professioneel als amateurs en geeft zangstemtraining, vaak in samenwerking met de zangdocenten. Zij was ook in Rotterdam bij het Eurovisiesongfestival betrokken.

Sander Valster

Logopedist & stemtherapeut

Sander behandelt mensen met adem- en stemproblemen die vaak functioneel zijn, zoals bij veel en hard zingen zodat de stem na behandeling weer optimaal belast kan worden.